Jule og Nytårshilsen 2012 Til alle sponsorer og alle på Lipela

Alle børn og voksne på Lipela 1 og 2 har det godt. De har lige haft ferie, og de allerfleste børn har været hjemme hos deres familier på besøg. Disse besøg er meget vigtige for, at børnene kan holde forbindelsen til deres familier. Vores børn er jo nok forældreløse, men de er ikke familieløse. Lipela betaler børnenes transport hjem, og derudover så giver vi børnene et pengebeløb med, så det ikke skal påføre familien ekstra udgifter at have dem på ferie. De familier, som de kommer fra, kan jo knapt brødføde sig selv. Men alle er glade for besøgene. Peter og Jane beretter, at børnene kommer tilbage til Lipela og siger, at de nu er endnu gladere for at bo på børnehjemmet.

Alle børnene på Lipela skal fejre julen sammen. D. 24. december skal Lipela1 og 2 spise sammen. Derefter er der godter og underholdning, så alle får en dejlig oplevelse. D. 25. Skal alle de mindre børn på udflugt til Nanyuki. Her er der en park, hvor der bliver afholde en familiedag i anledning af julen. Der er konkurrencer, underholdning og børnene kan sejle og ride på små ponyer. Det skal nok blive en dejlig dag for dem.

Sidste nyt er: at Peter tager ned til Lipela d. 2. januar og bliver i 2 uger. Så kan vi alle sammen glæde os til helt friske nyheder og billeder når han igen er hjemme.

Glædelig Jul og Godt Nytår til alle.

Lisbeth Bramaholm

 

Translate »