Nyheder Februar 2016

Så er der langt om længe igen nyheder fra Lipela.
Peter og Jane, Lars og Lisbeth samt deres familier har været på besøg på Lipela i julen. De hilser fra alle dernede og kan fortælle, at alle har det godt efter en lang ferie, hvor langt de fleste af børnene har været hjemme på besøg hos deres familie. En lille gruppe måtte dog blive tilbage, da de slet ikke har hverken familie eller pårørende. Peter og Jane sørgede for, at de også fik nogle oplevelser i ferien. De var på et par ture, og maden var ind imellem helt efter deres ønsker.

 

opdat 17 1

Alle børn kom hjem til Lipela igen lige op til jul. Så blev der festet. Børnene havde ønsket sig musik i julegave, så der blev hyret et par musikere, der underholdt børnene i 2 dage. Julemaden er, som den jo også er her i Danmark, meget vigtig. Der blev slagtet en ged, indkøbt oksekød, lavet masser af chappaties og sodavand og kage. Ud over maden var der også en julegave fra Ben. Det er ham, som jeg tidligere har berettet om. Han var et af de første børn på Lipela, og nu er han nærmest blevet som en storebror for alle børnene. Han kommer ofte hjem til børnehjemmet og der ordner han alt, hvad der har med teknik at gøre. Derudover har han også lavet en legeplads til dem. Denne gang kom han med et musikanlæg, så der blev spillet og danset til langt ud på natten. En dejlig jul for børn, voksne og sponsorer.

 

opdt 17 2

 

Peter og Jane fortæller, at løbegruppen stadig træner med den coach, som frivilligt kommer til Lipela hver lørdag. Der er 10 børn, som løber med ham. De har noget at leve op til, for Peter fortæller, at han kan løbe ca. 50 km. non stop! Mens de var dernede lavede de et løb på ca. 14 km for børn, coach og sponsorer. Mikkel – Peters søn, som er en meget trænet løber, måtte se sig slået af – selvfølgelig træneren – men også af to børn!
3 af børnene i løbegruppen og deres coach er tilmeldt LEWA. Det er en international maraton konkurrence, der bliver afholdt i marts måned. De deltager i gruppen unge og bliver en del af et samlet felt på ca. 3000 deltagere fra hele verden. Tænk at nogle af vores børn er i stand til at løbe maraton!

 

opdt. 17 3

 

Næste opdatering skal ikke lade vente helt så længe på sig 🙂
Lisbeth Bramaholm

Translate »