Glædelig Jul og Godt Nytår!

 

- Til og fra alle børn på Lipela 1 og 2

- Til og fra sponsorere i Danmark

Julehilsner fra Lipela 1 og Lipela 2 – Janelund

Som I jo ved fra referatet af sponsormødet er Jane taget til Lipela her i begyndelsen af december. Hun beretter dernedefra, at alle børnene har det fint.
Jane ankom uden at nogen på Lipela vidste noget om hendes planer om at ville besøge dem, og hun blev modtaget med stor glæde og overraskelse. Børnene dansede og sang for at byde hende velkommen, og de voksne var ikke mindre glade for at se hende igen.

Her op til jul har børnene deres lange ferie fra skolen, så har der blandt andet været tid til at alle børnene fra Lipela 1 har været på besøg på Lipela 2 – Janelund. Det var planlagt at de skulle gå derop – det er en gåtur på ca. 7 km. Men da det havde regnet igennem længere tid, så måtte den gåtur aflyses og erstattes af pendulkørsel i Peter og Janes private bil – til stor fornøjelse for børnene. Denne regn var meget velkommen, for som I måske også husker fra referatet, så har Kenya været plaget af den værste tørke i mange år. Men samtidig er regnen også endnu et eksempel på, at vejret/klimaet har ændret sig. Normalt regner det ikke på denne årstid.

På Lipela 2 – Janelund bor der for tiden 6 børn, men heldigvis er det takket være vores sponsorere muligt at optage endnu 4 nye børn. Dem vil Jane være med til at udvælge og visitere blandt de børn, som venter på en plads på vores børnehjem, mens hun er dernede.

I juledagene vil der bl.a. blive arrangeret en stor fest for børnene på Lipela og Janelund. Det er specielt glædeligt fordi denne fest er sponsoreret af en bank i Nyeri. Her oplever vi igen, at det ikke bare er os i Danmark, som gerne vil støtte børnene, men at vores børnehjem, og det arbejde som der bliver gjort der for børnene, også er særdeles respekteret i lokalsamfundet.

Vi glæder os til at få en mere detaljeret beretning fra Jane og nogle nye billeder, når hun kommer hjem først i det nye år.

Lisbeth Bramaholm.