Nyheder Maj 2016

16 års fødselsdagsfest på Lipela.

Lipela har fejret sin 16 år fødselsdag. Det skete med et brag af en fest for alle børnene og personalet på børnehjemmet.

1 opdt. 19

Det hele startede med en for vore børn overdådig middag bestående af ris, en dejligt krydret gryderet med først og fremmest en masse kød. Dertil var der børnenes favorit chapaties – en slags tykke pandekager. Denne dag var der desuden bananer og pærer til dessert.

2 opdt. 19

Efter middagen var det lidt underholdning, mens alle ventede på, at gæsterne skulle komme. Blandt gæsterne var den lokale præst, som holdt en tale for børnene og personalet. Efter præsten holdt Mathenge en tale til Lipela. Mathenge var blandt de første børn som kom til Lipela i 2000. Han er nu i lære, og bor ikke længere på børnehjemmet. I sin tale takkede han specielt Peter og Jane, som alle børnene betragter som deres forældre. Han takkede ligeledes Lars og Lisbeth samt alle andre sponsorer i Danmark og Lipelas personale, for at have gjort Lipela til det sted, som det er i dag. Han sluttede med at sige: ”Jeg elsker dette hjem og er stolt af, at være en frugt af dette hjem. Jeg ved nu, hvad det betyder, og var det ikke for dette hjem, så var jeg ikke hvor jeg er i dag. Jeg vil slutte med sige, lad os alle være stolte af dette hjem. Jeg elsker jer alle mine brødre og søstre og hele det sammenhold i dette hjem. Gud velsigne dette hjem”
En bedre tak kan vi vel ikke få, os der sidder trygt i Danmark og sponsorere det, der gør en verden til forskel for en gruppe børn, som ellers ikke ville have haft en chance her i livet.

Læs Mathenges tale ved at klikke her: LIPELA CHILDREN’S HOME

Se Mathenges tale på video ved at klikke her: https://youtu.be/P825kdxsWjk

Da talerne var slut, var det tid til at skære fødselsdagskagen for. Dette fik præsten æren af at starte på. Derefter var det de øvrige æresgæsters tur – herunder Grace, Peters søster, der står for økonomien på Lipela – og endelig udvalgte børn fra børnehjemmet.

3 opdt. 19

Klik her for at se en video af kagen der skæres for

https://youtu.be/glFcOMPURyA

Festlighederne fortsatte til langt ud på aftenen med sang og dans. Alle havde haft en rigtig dejlig fødselsdagsfest.

4 opdt.19

Klik her for at se en video af dansen:

https://youtu.be/sW_hhiOKjgY

Stort tillykke til Lipela

5 opdt. 19

 

Klik her for at læse en beskrivelse af festen skrevet af et af børnene fra børnehjemmet: LIPELA BIRTHDAY PARTY

Lisbeth Bramaholm

Translate »