Nyheder Maj 2015

Vi har fået en hilsen fra Francis. Han har taget et par billeder fra Lipelas fødselsdag, som igen i år blev fejret d. 1. maj.

Opdatering 14 1

    Lipela Childrens Homes annual birthday was held on the 1st of May. The day was successful and the children enjoyed it to the fullest. The staffs too had a great time as there was full cooperation from all staffs.

Francis

 opdatering 14 2

Jeg ved ikke om I kan huske, at børnene på Lipela, – efter flere gange at have fejret Roses fødselsdag d. 25. december, når Peter og Jane har været dernede på juleferie, –  spurgte, om de ikke også kunne fejre fødselsdag? Det er normalt ikke noget, man gør i Kenya. Mange ved end ikke helt præcist, hvilken dag de er født. Men det blev så besluttet, at gøre d. 1. maj til Lipelas og alle børnenes fødselsdag. Dagen bliver fejret med en fest, hvor der er fødselsdagskage, slik og sodavand. Derefter er der fælles leg og dagen slutter med em festmiddag med kød og chappaties.

 opdatering 14 4

Peter i Kenya.

Peter er her i maj taget ned til Lipela. Han bliver der i næsten to måneder, så han har denne gang god tid til at deltage i Lipelas almindelige drift. Der er bl.a. mange småreperationer, som det er nødvendigt bliver foretaget. Som Jeg har nævnt før, så er rettidig omhu ikke det der kendetegner den almindelige kenyaner, og derfor heller ikke vores ansatte. Det er ligeledes vigtigt, at enten Peter eller Jane superviserer de ansatte på Lipela. Ingen af dem er jo pædagogisk uddannede, så de har stor brug for, at få sparring og hjælp til at takle de problemer, som jo altid opstår, når man er ansvarlig for en stor gruppe børn. Vi glæder os til, at høre nyt, når Peter igen er hjemme dernedefra.

 opdatering 14 3

  Lisbeth Bramaholm.

Translate »