Nyt hus på Lipela

 

Der er gang i den på Lipela. Ikke så snart var Pcp huset færdigt før der blev bygget endnu et lille hus til den elektriske generator. Og nu er der gang i et nyt byggeri. Kaninerne og køerne har holdt flyttedag, for det område hvor de havde deres indelukker skulle bruges til et nyt hus til vores dygtige ansatte.

Der er tale om et hus med fire værelser samt fælles køkken og toilet. Det har længe været et ønske for de ansatte at kunne trække sig tilbage en gang imellem. I kraft af at de bor på Lipela er de mere eller mindre altid på arbejde. Det har også været svært for dem at kunne invitere gæster uden der har været en masse børn omkring. Disse forhold skulle gerne blive tilgodeset med det nye hus.

Byggeriet startede i marts og allerede nu er fundamenterne på plads og væggene er rejst op til ca. to meters højde.

Finansieringen af huset er også på plads. Vi har modtaget en stor donation, som dækker udgifterne til opførelsen af huset. Det er vi naturligvis meget taknemmelige over. Det betyder også, at det daglige budget ikke bliver belastet af byggeriet. Derfor er der nu plads både i budget og i huset til flere børn. Vi forventer, at der i den nærmeste fremtid kommer tre til fem nye børn til Lipela. 

Ellers skulle vi hilse fra Lipela børnene og sige, at alle har det godt og trives. De er stadig meget glade for besøget fra sponsorerne i februar.

Der kommer mere nyt om huset efterhånden som oplysningerne kommer ind. Det tager tid især at få billeder, da de først skal tages, så fremkaldes, så scannes og endelig mailes, men de kommer på hjemmesiden så snart vi får nogen.