Julehilsener til og fra
Alle på Lipela!

 


(Klik for stort billede)

Så er der igen nyheder fra Lipela. Nu er der snart ikke bare et Lipela - men 2!

Det er næsten ikke til at tro det i disse tider, hvor aviser og TV er fyldte med katastrofer, den ene større end den anden. Pengemarkedet overalt i verden er ved at kollapse. Der er snyd og bedrag ikke bare i 3. verdenslande, hvor vi jo desværre ofte hører om både økonomisk udnyttelse og korruption, men også i USA ja og så men også her i vores ellers så fredelige Danmark.

Men et sted går tingene fremad. Det er på vores børnehjem i Kenya. Her har den økonomiske krise ikke forhindret os i at føre vores planer ud i livet. Nu står Lipela 2 snart færdigt! Vi regner med, at det er klar til at blive malet i januar, og så kan vi starte selve indretningen af det nye børnehjem.


(Klik for stort billede)

Vi kan endnu ikke sige, hvornår de nye børn kan flytte ind - selv om der er mange, der har brug for et godt sted at vokse op - for vi mangler stadig penge til møbler, el, vand og en del andet. Men ved hjælp af nye sponsorer, som vi håber, vil komme til, så skal det nok ske i årets løb.

Børnene på Lipela har det alle sammen godt. De glæder sig til julen, og håber på at de lokale sponsorer, som Francis har rettet henvendelse til, igen i år vil gøre det muligt for dem at holde en god julefest.


(Klik for stort billede)

Alle har for tiden ferie. Skolen er lukket og børnene nyder ferien. To af vores største drenge, Isaac og George, er hjemme hos deres familie på ferie. De er ved at være så gamle, at de sammen med de sociale myndigheder og deres familie skal tage stilling til, hvad deres fremtid skal være. Lipelas ansvar ophører jo, som vi alle ved, ved deres fyldte 18.år. Foreløbig er tanken at Isaac fortsætter på highschool i Naro Moro i endnu et år. Herefter er hans skolegang slut, og så vil tiden vise, hvad han ønsker at videreuddanne sig til. Georg håber på at komme på kostskole efter ferien. Dette vil vi støtte, hvis hans karakterer er gode nok, og han bliver optaget. Hvis ikke, så regner vi med, at han starter på den samme skole, som Isaac går på i Naro Moro.

Mange tak for jeres støtte til vores børn i året der er gået og forhåbentligt i mange år fremover.

 

Glædelig Jul og Godt Nytår til og fra alle børn på Lipela –        samt til og fra alle sponsorer i Danmark.

 

Lisbeth Bramaholm


(Klik for stort billede)