Sponsorerne hjemme igen!

 

Hjemme igen

Så er hele holdet hjemme igen fra en meget dejlig tur til Kenya. Efter sigende den indtil dato bedste sponsortur, som endnu har fundet sted. Alt forløb efter planen, og alle havde en fantastisk tur mættet med oplevelser.

Vi har fået at vide, at en af deltagerne meget snart vil skrive en beretning fra turen, så vi ser frem til en masse spændende læsning.

Peter og Jane har leveret de første billeder. Klik på dem for at se dem i høj opløsning.

 

Lipela

Der er hilsner fra alle børn såvel som voksne på Lipela. Alle har det godt og nød at have besøg fra Danmark. Børnene optrådte med sang og dans for gæsterne, og der blev leget og snakket.

 

I anledning af besøget kom en lokal teatertrup til Lipela.– Det er dem, som vi før har fortalt om, der tager ud og sætter fokus på almene problematikker som f.eks. AIDS, og som derved både er underholdende, oplysende og opdragende.

 Nogle meget dejlige dage, som vi forhåbentligt vil høre meget mere om fra deltagerne.

Sponsorerne besøgte også Lipela 2, som nu står næsten klar til indflytning, og som ser meget flot ud. Vi glæder os til, at nye børn fremover vil få et hjem der.

 

Desværre kan vi fortælle, at Sabina, vores daglige leder af Lipela, er blevet syg, og har derfor fået bevilget sygeorlov i 3 måneder. I den tid vil den kvinde, som vi omtalte i de sidste nyheder fungere som leder for vores børnehjem.

Lydia har været til endnu en undersøgelse, og er skrevet på listen over børn, som skal undersøges før endelig beslutning tages om, hvorvidt det vil være muligt at tilbyde en operation i Italien. Hvis hun bliver udvalgt, så skal hun til Italien og opereres til efteråret. Vi håber det bedste for hende.

Dette var kun en kort foreløbig beretning fra sponsorturen 2009. Vi ser frem til at læse mere og se billeder fra deltagerne. Indtil da, så kan I nyde de dejlige billeder, som Peter og Jane har sendt til hjemmesiden.

 

Lisbeth Bramaholm.