Seidokidz støtter Lipelakids!

Lipela har nogle gode venner i Valby. Seidokidz fra Seidokan Japan Center er børn, som træner karate og spiller på japanske taiko trommer.

Den 25/2 kommer den verdensberømte taikogruppe Kodo på besøg og spiller en koncert i Tivolis koncertsal. Seidokidz vil gerne støtte Lipela. I første omgang sker det ved, at vi har fået en annonce i koncertprogrammet, så at vi har mulighed for at gøre opmærksom på børnehjemmet. Til gengæld vil vi også gerne hjælpe Seidokidz med at udbrede kendskabet til koncerten. Annoncen for Lipela kan ses her.

Hvis ikke man før har hørt taiko trommer og bogstaveligt talt mærket vibrationerne fra de store trommer, bør man ikke gå glip af denne oplevelse. Det kan stærkt anbefales!

Der er udsendt en pressemeddelelse, som kan læses og printes her.

Seidokan Japan Center arrangerer i anledning af vores 25 års jubilæum en storslået koncert med taiko gruppen KODO i Tivolis koncertsal. KODO er ikonet indenfor taiko musik og har spillet 3200 koncerter i over 45 lande. Det er 25 år siden de sidste besøgte Danmark! Gå derfor ikke glip af en enestående mulighed for at opleve Japans mest berømte musikgruppe i Tivolis koncerrtsal.

Koncerten afholdes 25 februar 2010 kl. 20.00

Du kan købe billetter via billetnet. Pris: 275,- til 375,- ex. gebyr:
http://www.billetnet.dk/search.php?tm_link=tm_homeA_header_search&keyword=kodo

Dem som ikke kan vente, har mulighed for en lille smagsprøve på nedenstående link. Det er reklamevideoen for Sony Bravia fladskærme der viser KODO spille på Sado island og rundt omkring i verdenen! En fantastisk flot film.
http://www.kodo.or.jp/news/20081210bravia_en.html

Har du lyst til at vide mere om KODO kan du klikke på nedenstående link fra Youtube. Det er en dokumentar om hvordan man bliver optaget i KODO. Faktisk er der indtil flere af de medvirkende taiko spillere som deltager i forårets turne. Filmen varer ca. 15 minutter.
http://www.youtube.com/watch?v=Qnq4hHv61DY

Har du lyst til at afprøve dine egne evner på taiko trommer afholder Seidokan Japan Center en række workshops hele 2010. Du kan se datoerne på vores hjemmeside 6. januar hvor du også kan tilmelde dig. Workshoppen varer ca. 5 timer og koster kr. 250,-. Der er plads til 8 personer på hver workshop, som finder sted i Seidokan's nybyggede taiko dojo på Valbygårdsvej 36A.
Se mere på www.seidokan.dk